Not logged inRX8NL.COM
Forum Help Search Register Login
Up Topic Algemeen / Lounge / Nieuwe luidsprekers
- By Relfer (SuperForumposter) [nl] Date 17-10-2014 17:13
Ik heb een Rex die is uitgevoerd met het Bose systeem. Zelf ben ik redelijk tevreden maar de speakers achter zijn volgens mij opgeblazen want daar komt alleen nog maar vervormd geluid uit. Dit was eigenlijk al dat ik hem kocht en ik wil daar nu echt iets aan doen en dan wil ik wel wat beters dan dit. Mijn vraag aan jullie is wie er ervaring heeft met het uitbouwen van die speakers achter, en of dat redelijk makkelijk te doen is. En verder wil ik graag van jullie weten welke speakers ik daarvoor in de plaats kan kopen en tot hoever ik gaan met de versterker die er standaard in zit. Graag jullie ervaringen en/of advies......
- By Faxie (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 17-10-2014 23:15
Geen ervaring met vervangen, maar de achterspeakers kan je gewoon vervangen met standaard 4 Ohm autospeakers. Voorspeakers niet, die zijn 0,5 Ohm.

Panelen weghalen is wat rottig. Je moet eerst de zittingen lostrekken (zitten met drukkers vast) dan een bout voor de leuningen losmaken en dan kan je die verwijderen. Vervolgens moest je dacht ik ook de zijwanden verwijderen, en dan kan je als het goed is de speaker covers verwijderen. die zitten vast met drukkertjes als ik me niet vergis. Tijdje geleden, maar het hoort zichzelf normaal wel uit te wijzen.

Verder zou ik gewoon kijken naar een set die lekker klinkt en je niet te druk maken over wattages.
- By Relfer (SuperForumposter) [nl] Date 18-10-2014 08:09
Ja, zo,n voorgevoel had ik al. We gaan het maar gewoon een keer proberen. Bedankt voor de info in ieder geval. Ik ga nu effe naar Kampen om hem professioneel te laten tectyleren. Kan ie weer een tijdje vooruit zonder roest.
Up Topic Algemeen / Lounge / Nieuwe luidsprekers

Powered by mwForum 2.29.7 © 1999-2015 Markus Wichitill