Not logged inRX8NL.COM
Forum Help Search Register Login
Up Topic Techniek en prestaties / Cosmetica / Chroom"vinnen"
- By Martinwill (SuperForumposter) [nl] Date 30-03-2011 10:51
Deze foto via dit forum gevonden. Wat ik hier mooi aan vind zijn de chromen of rvs "vinnen" links en recht bij de mistlampen. Waar kan ik deze het beste bestellen en worden die genoemd? moet ik voor de montage hiervan ook van die beschermingroosters voor de koelers hebben? Zo nee, zou het eventueel wel met deze beschermingroosters kunnen? En het chromen of rvs rotary accent voor en achter, waar zijn deze het beste te verkrijgen?
Attachment: oklea18.jpg (213k)
- By Melkie (Rotary SuperSpammer) Date 30-03-2011 15:50
Deze kunnen volgens mij alleen op oliekoelerroosters gemonteerd worden, dus ja, die moet je er dan bij nemen... Ze zijn verkrijgbaar bij bijna alle webshops die hier op het forum her en der genoemd worden.
- By Martinwill (SuperForumposter) [nl] Date 30-03-2011 19:20 Edited 30-03-2011 19:49
Volgens mij zijn het deze die ik dan nodig heb of niet?

http://www.rotaryfx.com/product_p/ext1038.htm

Zijn alleen te krijgen in gepolijst aluminium en niet in gepolijst rvs of verchroomd. Zou het uiterlijkverschil met het chromen embleem op gaan vallen?
En volgens mij zijn dit de goede bijpassende roosters voor de koelers.

http://www.rotaryfx.com/product_p/ext1058.htm

Kan ze helaas niet zwart gecoat vinden. Dan zelf maar aan het werk met de spuitbus :-)

Nu wou ik ook graag de front en rear rotaryaccenten bestellen maar bij de rear staat dat deze Niet bedoeld zijn op de modellen uitevoerd met een achtermistlamp, non us modellen. Betekend dit dat deze niet passen of dat het niet zou mogen?

http://www.rotaryfx.com/product_p/ext1011.htm
- By Faxie (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 31-03-2011 05:00
Ik vermoed dat het niet gaat passen, maar het is wellicht aan te passen.

Deze mist strakes zijn ook verkrijgbaar, kan je ze zelf in de lak zetten of polijsten:

http://www.rotaryfx.com/product_p/ext1040.htm

Ook in 'satin aluminum':

http://www.rotaryfx.com/product_p/ext1039.htm

En carbon:

http://www.rotaryfx.com/product_p/ext1037.htm

Als het goed is zijn die front accenten ook in mat te krijgen, en volgens mij ook wel in meerdere kleuren zelfs....

Voor de oliekoeler grills had iemand anders al een linkje gegeven. Ik weet alleen niet of die los te verkrijgen zijn. Daar ga ik nog even naar informeren, want ik heb d'r ook wel interesse in, en dan voor de oliekoelers en de onderste luchtopening voor de radiator.

Persoonlijk vind ik trouwens wel dat je moet oppassen met teveel kleine uiterlijke aanpassingen. Het gaat heel snel te druk worden vind ik. Maarja ieder z'n smaak natuurlijk. Op rx8club.com kan je trouwens veel foto's vinden van Rex rijders.
- By Martinwill (SuperForumposter) [nl] Date 31-03-2011 05:29
Ik had idd een link gekregen voor die koelerroosters maar rotaryfx geeft aan dat de fogstrakes die zij verkopen alleen passen op de roosters die zijn in het assortiment hebben. Slim hé ;-)
Je hebt idd gelijk wat betreft de kleine aanpassingen en te druk worden. Ik ben normaal iemand die houd van zoveel mogelijk origineel laten zoals bedoeld maar vond persoonlijk deze aanpassingen wel erg mooi staan (denk dat het bij een zwarte nog meer gaat spreken). En gelukkig kwam ik de foto van die rode rx tegen waardoor ik een redelijk beeld heb hoe het staat, al heb ik de strakes nog nooit in het echt gezien.
- By Faxie (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 31-03-2011 05:37
Tja die vinnetjes zullen alleen op de roosters van hun passen ja.... wellicht is het wel aan te passen, maar dat zou gokken zijn.
- By Martinwill (SuperForumposter) [nl] Date 01-04-2011 18:14
Roosters en fogstrakes besteld. Nu zit ik met een lastig probleem: auto staat bij de spuiter omdat de voorbumper opnieuw wordt gespoten. Spuiter wacht met monteren totdat de roosters binnen zijn zodat deze er direct ingezet kunnen worden. Nu wil ik deze roosters zo min mogelijk op laten vallen en ze de kleur geven van de kunststof grill. Dit lijkt mij het meest passend. Nu zitten er 2 kunststof delen aan de voorbumper, de grill en de onderzijde van de bumper. Deze laatste is van zachter materiaal als de grill en verkleurd ook wat meer als de grill die volgens mij redelijk kleurvast is. Helaas kan ik de kleur niet bekijken dus vandaar de vraag hier. Is de kleur van de grill mat-zwart of is het zwart dat wat naar de donkergrijse kant neigt. Glans zit volgens mij niet op.
- By Faxie (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 02-04-2011 00:35
Je bedoelt het stuk met de driehoek? Dat is gewoon mat zwart. D'r zijn middeltjes voor om het weer mooi zwart te krijgen.
Up Topic Techniek en prestaties / Cosmetica / Chroom"vinnen"

Powered by mwForum 2.29.7 © 1999-2015 Markus Wichitill