Not logged inRX8NL.COM
Forum Help Search Register Login
Up Topic Techniek en prestaties / Electronica/audio/video / Stadslichten vervangen
- By Black-RX8 (Powerposter) [nl] Date 05-10-2010 10:31 Edited 05-10-2010 12:35
Geachte mede liefhebbers,

Ik wil mijn stadslichten vervangen. Nu heb ik gister de kap open gedaan en kwam tot de conclusie dat er erg weinig ruimte is. Kan iemand mij vertellen hoe ik dit het snelste kan doen, moet ik hiervoor de koplamp verwijderen of andere onderdelen eerst verwijderen?

Tevens vroeg ik mij af of dat iemand weet of dat de zijknipperlicht glaasjes ook in andere kleuren te verkrijgen zijn, donkerder bijvoorbeeld in plaats van het wit/transparante wat er nu zit. Ik heb een zwarte RX-8 en zou het als geheel mooier vinden als dit glaasje wat donkerder is. Ik ben ook niet van plan deze zelf zwart te spuiten aangezien hij nog wel duidelijk zichtbaar moet blijven.

Ik hoor graag van jullie!

Alvast bedankt, Ruben
- By Faxie (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 05-10-2010 12:37
Je schijnt er bij te kunnen via de wielkasten, maar dan moet je wel dat plastic daar even weghalen.

Ik doe het zelf altijd vanuit boven. Bij de zekeringkast is het nog te doen, mits je niet te grote handen hebt, en het blijft een prielwerk. Aan de kant van de accu moet je de plastic cover van de computer weghalen om ruimte te maken.

Nog een waarschuwingkje als je ze voor LED'jes wilt vervangen.... ik heb slechte ervaringen met die dingen. Binnen een half jaar gaan ze knipperen. Na 2 setjes ben ik maar weer overgestapt op gewone lampjes, maar dan wel lichtblauwe ipv de standaard gele. LED'jes kwamen van Rotary13b.com.

Bij rotaryfx.com hebben ze verschillende setjes. Ook een setje met zwarte achtergrond, en een doorschijnende of 'smoked' cover.
- By Black-RX8 (Powerposter) [nl] Date 05-10-2010 12:43
Thanks ga het vanmiddag dan toch maar even proberen. Ik heb ook de lichtblauwe aangeschaft omdat het geel in combinatie met mijn xenon er niet echt mooi uit ziet ;). De gewone lampjes heb ik inderdaad gekocht omdat mij de LED'jes al niet werd aangeraden.

Prielen zij dan zo hahah...

Ik zal is kijken op die site betreffende de zijknipperlicht glaasjes, nogmaals heel erg bedankt!
- By Faxie (Rotary SuperSpammer) [nl] Date 05-10-2010 13:38
Alstu ;)
Up Topic Techniek en prestaties / Electronica/audio/video / Stadslichten vervangen

Powered by mwForum 2.29.7 © 1999-2015 Markus Wichitill