Niet aangemeldRX8NL.COM
Forum Hulp Zoek Registreren Aanmelden
Omhoog Onderwerp Forum / Over het forum / Onderwerp updaten
- Van Dennis (Rotary SuperSpammer) [nl] op 19-07-2012 08:58 Edited 19-07-2012 09:01
Ik wilde mijn topic updaten maar dat wil niet ondanks dat er staat "antwoord geplaatst".
Het begon toen ik foto's wou toevoegen.
http://forum.rx8nl.com/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=1846

Ook is deze topic geheel verdwenen:
http://forum.rx8nl.com/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=2548

Of is dat alleen bij mij zo?

Grtz Dennis.
- Van ErRieJ (Powerposter) [nl] op 19-07-2012 10:07
ik kan je topic ook nie bekijke
- Van Dennis (Rotary SuperSpammer) [nl] op 19-07-2012 12:33
Het gaat mis op het moment dat ik in een antwoord een plaatje upload.
Bij de datum van de topic(s) zie je dat ik idd vandaag een antwoord heb geplaatst maar m'n hele post is daarna weg!

Wazda?

Grtz Dennis
- Van Melkie (Rotary SuperSpammer) op 19-07-2012 15:44
Het laatste deel van de pagina wordt inderdaad niet geladen.
- Van Leo (Rotary SuperSpammer) [nl] op 19-07-2012 15:56
Dennis:

> Ik wilde mijn topic updaten maar dat wil niet
> ondanks dat er staat "antwoord geplaatst".
> Het begon toen ik foto's wou toevoegen.
> http://forum.rx8nl.com/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=1846
>
> Ook is deze topic geheel verdwenen:
> http://forum.rx8nl.com/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=2548


Ik zie daar een posting over een verlagingsset. Is die er niet bij jou? Krijg je een foutmelding ofzo.?

>
> Of is dat alleen bij mij zo?
>
> Grtz Dennis.

- Van Melkie (Rotary SuperSpammer) op 19-07-2012 15:59
Na het antwoord van Faxie ( Van Faxie (Rotary SuperSpammer)  op 02-06-2012 03:33) komt er niks meer. Zonder foutmelding.
- Van Dennis (Rotary SuperSpammer) [nl] op 19-07-2012 16:04
Leo:

> Dennis:
>
> Ik zie daar een posting over een verlagingsset. Is
> die er niet bij jou? Krijg je een foutmelding ofzo.?


Geen foutmelding, niks.
Na Faxie zijn antwoord zie ik niks meer.

Bij deze: http://forum.rx8nl.com/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=2548 is alles zelfs weg.

Grtz Dennis.
- Van Faxie (Rotary SuperSpammer) [nl] op 19-07-2012 18:08
Ik heb er ook last van, meerdere topics.
- Van roy_1985 (ForumGeweldenaar) [nl] op 19-07-2012 18:21
ik heb der ook last van.
- Van CasperRX-8 (Opper RX-8 spotter) [nl] op 19-07-2012 18:36
BIj mij ook. Hij springt ook niet meer automatisch naar het laatst geplaatste bericht in een topic. Had ik een paar dagen terug ook al.
- Van Martine (Rotary SuperSpammer) [nl] op 19-07-2012 19:16 Edited 19-07-2012 21:18
Oh het ligt dus niet aan deze computer, hier dus het zelfde probleem en idd bij diverse topic's,

Groetjes M&M
- Van Dennis (Rotary SuperSpammer) [nl] op 19-07-2012 22:04
Ik krijg net via de mail wel alle posts binnen die ik geplaatst heb...
Griezelig hè?

Grtz Dennis.
- Van Leo (Rotary SuperSpammer) [nl] op 22-07-2012 15:34
Dennis:

> Leo:
>
> Geen foutmelding, niks.
> Na Faxie zijn antwoord zie ik niks meer.
>
> Bij deze:
> http://forum.rx8nl.com/cgi-bin/mwf/topic_show.pl?tid=2548
> is alles zelfs weg.


Dan kom op ik wederom op een verlagingsset. Met een antwoord eronder.
Kan iemand me even nauwkeurig uitleggen wat het probleem precies is?

Ontbreken er postings die er eerder wel stonden ofzo?

>
> Grtz Dennis.

- Van Leo (Rotary SuperSpammer) [nl] op 22-07-2012 18:42
Ik ben de nodige software aan het updaten naar aanleiding van de gemelde problemen met afgebroken threads. Het forum kan in deze periode wat vreemd gedrag vertonen, zoals foutmeldingen. Het zal geleidelijk aan allemaal weer goed gaan werken, verwacht ik.
- Van Leo (Rotary SuperSpammer) [nl] op 22-07-2012 19:52
Zo te zien werkt alles weer.
- Van Dennis (Rotary SuperSpammer) [nl] op 22-07-2012 20:37
Yup, thx Leo!

Grtz Dennis.
- Van Martine (Rotary SuperSpammer) [nl] op 23-07-2012 20:22
yes, het werkt weer :):)

Groetjes M&M
- Van CasperRX-8 (Opper RX-8 spotter) [nl] op 25-07-2012 18:52
Yep, geen klachten meer. TOP Leo
Omhoog Onderwerp Forum / Over het forum / Onderwerp updaten

Powered by mwForum 2.29.4 © 1999-2014 Markus Wichitill